Hírek

Egyedülálló autóbemutató a Városligetben

 

Nagy örömmel és büszkeséggel számolunk be arról, hogy a Microsolder Kft. szponzorként részt vett a BME Motorsport csapatának idei Rollout eseményén, amelyre a gyönyörű Városliget adott otthont. A magyar Formula Student világában még sosem rendeztek ilyen nívós környezetben Rollout eseményt, így mindannyiunk számára különleges élmény volt.

De mi is az a Rollout? A Rollout minden Formula Student versenycsapat legmeghatározóbb eseménye egy adott évben, ahol a csapatok bemutatják legújabb fejlesztésű versenyautójukat a nagyközönségnek és a támogatóiknak. Ez az ünnepélyes esemény méltó elismerése annak a kemény és kitartó munkának, amit a BME Motorsport 80 egyetemi hallgatója szeptember óta végez. Az ő odaadásuk és elkötelezettségük nem csak tiszteletreméltó, de inspiráló is.

A BME Motorsport csapata valóban az ország legtehetségesebb és leggyakorlatiasabb diákjaiból áll. Az egyetemi padokban elsajátított tudást rögtön átültetik a gyakorlatba, egy éles projekt keretei között, amely nem csak a versenyautó fejlesztését jelenti, hanem a jövő mérnökeinek és technológiai vezetőinek képzését is.

A Microsolder Kft. büszke arra, hogy támogathatja ezt a kiváló csapatot, és hozzájárulhat a jövő mérnökeinek sikeréhez. A Rollout esemény nem csupán egy autóbemutató volt, hanem egy inspiráló találkozás a tehetséggel, az innovációval és a közösségi összefogással.

Köszönjük a BME Motorsport csapatának a meghívást, és gratulálunk nekik az új versenyautó bemutatásához!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük