A forrasztandó felületek (felület- és furatszerelt alkatrészkivezetések, áramköri lapok forrasztási felületei, stb.) forraszthatóságának – a megömlött forrasszal való nedvesíthetőségének – mérésére, számszerűsítésére és dokumentálására szolgál, a nedvesítési erő mérésén (angol szakirodalomban: wetting blance test) alapuló MUST System 3 forraszthatóság vizsgáló berendezés. 
A berendezés akár 0,001 mN erő mérésére is alkalmas. Ezzel a legpontosabb ilyen berendezés a világon. Mérési módszere megfelel az erre vonatkozó összes fontosabb nemzetközi szabványnak.
A berendezés alkalmas beérkező alkatrészek és áramköri lapok vizsgálatára, forrasztási hibák okainak elemzésére, különböző folyasztószerek, felületi kikészítések, különböző forrásból származó alkatrészek és nyomtatott huzalozású áramköri lapok forraszthatósági szempontból történő összehasonlítására.
A berendezés szervizelését és időszakonkénti kalibrálását is a Microsolder Kft. végzi.

A forrasztandó felületek (felület- és furatszerelt alkatrészkivezetések, áramköri lapok forrasztási felületei, stb.) forraszthatóságának - a megömlött forrasszal való nedvesíthetőségének - mérésére

Beszéljen szakértőnkkel

Császár Csaba
értékesítő, műszaki tanácsadó munkatárs, tanúsított IPC-A-610 és IPC/WHMA-A-620 mester tréner, IPC-A-600 és IPC-6012 tréner
csaba.csaszar@microsolder.hu
+36 20 501 9909

Pető Csaba
ügyvezető, értékesítési és műszaki támogatási igazgató, tanúsított IPC-A-610 mestertréner
csaba.peto@microsolder.hu
+36 20 464 1303

Jakab Zoltán 
üzletfejlesztési és értékesítési vezető, tanúsított IPC-A-610 és IPC-7711/21 Mester tréner
zoltan.jakab@microsolder.hu
+36 20 419 8216