Alkatrészelőkészítő gépek

Furatszerelt axiális vagy radiális alkatrészek kivezetéseinek a gyártási dokumentációban előírt alakra és méretre formázása megfelelő hajlító-vágó géppel lehetséges kézi beültetés előtt. A nagy számú, különféle rendszerű gép közötti választáshoz kérje szakembereink segítségét. A választáshoz szükséges ismernünk aaz alkatrész kiinduló alakját és méreteit, valamint, hogy hevederezett, ömlesztett vagy csöves kiszerelésben érkezik-e, valamint hogy milyen alakra, méretre kell hajlítani, vágni, és az is fontos, hogy milyen mennyiségben.
A gépek között kézi és motoros hajtásúak is vannak, egy részük pneumatikus mozgatású. Bizonyos méretek és formák sztenderd gépekkel kialakíthatók, mások egyedi alakító szerszámokat kívánnak. A gyártó, az olasz OLAMEF cég minden fizikailag megvalósítható alakhoz elkészíti az alkalmas formázó berendezést.

Furatszerelt axiális vagy radiális alkatrészek kivezetéseinek a gyártási dokumentációban előírt alakra és méretre formázása megfelelő hajlító-vágó géppel lehetséges kézi beültetés előtt.

Alkatrész-számlálók

Furatszerelt és felületszerelt alkatrészek számlálására alkalmas, különféle tartozékokkal a feleadathoz igazítható berendezések.

Paneldarabolók

Panelek szátvágásához illetve széttördeléséhez alkalmas asztali berendezések.

További információk:

www.olamef.com

Beszéljen szakértőnkkel

Kovács Zsolt
értékesítő, műszaki tanácsadó munkatárs, tanúsított IPC-A-610, IPC-A-620 és IPC 7711/21 tréner
zsolt.kovacs@microsolder.hu
+36 20 218 1685

Sárvári Zsolt
minőségirányítási és szerviz vezető
zsolt.sarvari@microsolder.hu
+36 20 414 2458