PTP GlobalPoint ICS

Nyolc csatornás, bluetooth-szal kapcsolódó hőprofil-felvevő műszer reflow, hullám- és szelektív forrasztási folyamatokhoz. Alkalmas reflo hullám- és szelektív forrasztógépekhez. Speciális kivitelt kínálunk gőzfázisú és vákuumforrasztáshoz. A különféle technológiákhoz speciális mérőkeretek állnak rendelkezésre.
A mérés alatt a hőprofi-felvevőhöz kapcsolódó számítógépen a hőprofil görbéje valós időben, a felvételkor folyamatosan jelenik meg, nincs szükség utólagos csatlakoztatásra, letöltésre.
Az ERSA gépekhez az ERSA cég által ajánlott hőprofil-felvevő típus.

PTP GlobalPoint ICS

Stannol Thermologger 5000

A Stannol saját fejlesztésű hőprofilfelvevő műszere (data logger) 5 csatornás, robosztus felépítésű, könnyen kezelhető, számos hasznos szolgáltatást nyójtó szoftverrel. Alkalmas reflow, hullám-, gőzfázisú és vákuumforrasztási folyamatok hőmérsékletváltozásainak az idő függvényében történő regisztrálására. Kategóriájában ára is rendkívül kedvező.

TWS Rt-04

Négy csatornás hőprofilfelvevő, elsősorban kisüzemi reflow-kemecékhez alkalmas, de hullámforrasztókhoz is használható. Egyszerű, könnyen kezelhető, felhasználóbarát szoftverrel. Az egyik legalacsonyabb árú berendezés a piacon.

TWS Rt-04

Beszéljen szakértőnkkel

Kovács Zsolt 
értékesítő, műszaki tanácsadó munkatárs, tanúsított IPC-A-610, IPC-A-620 és IPC 7711/21 tréner
zsolt.kovacs@microsolder.hu
+36 20 218 1685

Sárvári Zsolt 
minőségirányítási és szerviz vezető
zsolt.sarvari@microsolder.hu
+36 20 414 2458

Jakab Zoltán
üzletfejlesztési és értékesítési vezető, tanúsított IPC-A-610 és IPC-7711/21 Mester tréner
zoltan.jakab@microsolder.hu
+36 20 419 8216