A svájci Lükon cég kifejezetten kis alapterületen, vizszintes helyett fügőleges elrendezésben működő, a munkadarabokat folyamatosan (léptetve) továbbító hőkezető kemencéket kínál, 20 percnél hosszabb, 200°C-nál nem magasabb hőmérsékletű folyamatokhoz, közepes és nagy sorozatokhoz, jól kontrollált, pontosan szabályozott, tiszta környezetben.
Használható kikeményítésre, szárításra, hőkezelésre, bármely iparágban, amely hőmérséklet/idő tartomány-, illetve méretkövetelményének a berendezés megfelel.
A legfontosabb felhasználók: autóipar, elektronikai ipar, gyógyszeripar.

Az elektronikában leggyakoribb alkalmazások:

  • Komplex alkatrészek szárítása
  • SMT- és hibridgyártási hőkezelések
  • Alátöltés kikeményítése Flip-Chip szerelvényeknél
  • Glob-Top alkalmazások
  • Védőlakkok, kiöntések, és más műgyanta alkalmazások szárítása, kikeményítése
A svájci Lükon cég kifejezetten kis alapterületen, vizszintes helyett fügőleges elrendezésben működő, a munkadarabokat folyamatosan (léptetve) továbbító hőkezető kemencéket kínál, 20 percnél hosszabb, 200°C-nál nem magasabb hőmérsékletű folyamatokhoz

A függőleges kemencék kis alapterületet igényelnek. A munkadarabok a kemencéhez készült tálcákba illesztve, alulról építkező toronyban, egymás felett, léptetve haladnak felfelé, majd a felső ponton átkerülnek a szomszédos toronyba, és ugyanabban az ütemben, léptetve haladnak lefelé. 2160 mm hosszúságú berendezésben 6 m-es, vagy annál hosszabb horizontális kemencével egyenértékű hőkezelési folyamatra van lehetőség. A Verical-Pro kemencék 8-16 függetlenül szabályozható fűtő/hűtő zónát tartalmaznak. A munkadarabok magasságától függően egy 8 zónás kemencében 40-134 db tálca mozoghat egyidejűleg. 

Beszéljen szakértőnkkel

Császár Csaba
értékesítő, műszaki tanácsadó munkatárs, tanúsított IPC-A-610 és IPC/WHMA-A-620 mester tréner, IPC-A-600 és IPC-6012 tréner
csaba.csaszar@microsolder.hu
+36 20 501 9909

Pető Csaba
ügyvezető, értékesítési és műszaki támogatási igazgató, tanúsított IPC-A-610 mestertréner
csaba.peto@microsolder.hu
+36 20 464 1303