Nyitólap Hírek, akciók, események Nagy Ersa rework bemutató

Nagy Ersa rework bemutató


2018.03.12

Az elektronikai szerelvények újramunkálása (rework-je) felelősségteljes, jelentős költségmegtakarítást eredményező művelet. Kiemelten fontos, hogy a rework-ön átesett termék visszakerül azok közé, amelyek nem igényeltek újramunkálást, tehát minden jellemzőjében meg kell felelnie a termékre előírt valamennyi követelménynek.

Ezt csak megfelelő képzéssel és alkalmas berendezésekkel lehet végrehajtani, különösen, ha rejtett forrasztási pontú alkatrészekről, BGA, BTC (QFN), vagy alsó hőleadó felületű alkatrészekről, vagy akár nagy méretű QFP alkatrészekről van szó.

Az Ersa kiváló rework berendezések egész sorát kínálja, különböző műszaki igényekhez, automatizálási fokokhoz és költségkeretekhez alkalmazkodva. A teljes termékskáláról egyszerre tájékozódhatott a közönség a Microsolder által szervezett nagy Ersa rework bemutatón, amelyre egymást követő három alkalommal, 2018 április 17-én, 18-án és 19-én került sor a Microsolder bemutatótermében. A megjelentek nem csak megnézhették, hanem ki is próbálhatták a berendezéseket, akár a saját, hozott áramköri lapjaikon.

Működés közben láthattták az Ersa HR100, HR200, HR550 és HR600/2 berendezéseket. A bevezető előadást Dietmar Wolpert területi értékesítési vezető, Ersa Tools, Rework & Inspection Systems, tartotta. 

A berendezések között kisebb szervizek (számítógép, mobiltelefon, játékkonzol, stb.) és nagyobb szervizszolgáltatók, vagy elektronikai gyártóüzemek is megtalálhatták a nekik megfelelőt.

Aki netán lemaradt, vagy csak újabb kérdése merült fel, nem késő! Még mindig megszerezheti a szükséges ismereteket, csak hívja  munkatársainkat!Képviselt cégek