Nyitólap Hírek, akciók, események Microsolder az Electrosub kiállításon és konferencián

Microsolder az Electrosub kiállításon és konferencián


2019.03.11

Az idén másodszor kerül megrendezésre az Electrosub kiállítás és konferencia Budapesten. Ez a hazai elektronikai ipar legfontosabb szakmai eseménye, ahol szakemberek és megoldások szemtől szembe találkozhatnak. A rendezvény időpontja: 2019. április 3-5. helyszíne a BOK-Syma Sport- és Rendezvényközpont, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Microsolder a kiállításon

A teljes kiállítás mintegy 1200 m2 alapterületű. A Microsolder standja a C3. jelű, megjelenésünk közös több, általunk képviselt céggel, így az Ersával, a Stannollal és a Viscommal. 

A standon két Ersa gép is bemutatkozik, az egyik az Ecoselect 4, a kompakt forrasztógépek legújabb generációja, amely kisebb, közepes szériákhoz is a legfejlettebb technológiai megoldásokat kínálja. A másik a Hotflow 3/14 reflow kemence, ami kiváló teljesítményével, kedvező ár-érték arányával számos hazai közepes méretű cég ideális választása lehet. Ugyancsak látható lesz a HR550 félautomata rework állomás, kategóriájában az egyik legkorszerűbb, legjobb termék a piacon.

A Stannol új fejlesztési forraszhuzalokkal jelentkezik, köztük az AL1 alumíniumot is forrasztani képes, vadonatúj gyártmánnyal.

A Viscom videón mutatja be legsikeresebb termékeit, köztük az S3088 Ultra Gold típust és más 3D AOI és röntgen megoldásokat, valamint  a felhasználók munkáját megkönnyítő vVison kezelői felületeket.

A Microsolder standján bemutatkozik további két cég, akik újak a Microsolder képviseleti palettáján:
  • A svájci Elmotec Antriebstechnik AG forrasztórobotját mutatja be működés közben. A robot-forrasztás a kézi forrasztással szemben teljes körű megismételhetőséget, nyomonkövethetőséget biztosít magas minőségű termékek gyártásához.
  • A német LPKF Laser & Electronics AG vadonatúj, áramköri lapok prototípusának helyi, gyors, vegyszermentes előállítására alkalmas berendezést mutat be, amely a fejlesztők munkáját teheti egyszerűbbé és hatékonyabbá. 
Külön standon jelenik meg az IPC (E8), amelynek cégünk disztribútora és jogosított tréningközpontja is. Az IPC standján kerül sorra az IPC kézi forrasztási versenye, amelynek szervezésében cégünk oroszlánrészt vállalt. Erről bővebbet talál másik hírünkben

A kiállításon mindegyik cég vezető szakembereivel képviselteti magát, akiktől látogatóink első kézből nyerhetnek hasznos információkat.

A kiállításra INGYENES BELÉPŐ kapható, csak kérjük, regisztráljon ezen a linken.

Microsolder a konferencián

Az Electrosub konferencia 3 napon át 2 párhuzamos szekcióban zajlik. A teljes konferencia-program megtalálható az Electrosub honlapján.

Az érdekeltségi körünkbe eső, illetve általunk képviselt cégek/szervezetek a következő előadásokat tartják:
  • 1. nap (április 3.) 12.00-12.30, IPC: How does IPC serves electronics industries in Europe? Előadó Philippe Leonard igazgató, IPC Europe. Ingyenes VIP részvételi jegy és belépő igénylés az 1. napra itt.
  • 2. nap (április 4.) 14.00-14.30, Viscom: Nothing remain hidden! - Strength and challenges of the trailblazing 3D X-ray inspection in the electronics industry. Előadó: Helge Höche röngen-megoldások értékesítési vezetője. Ingyenes VIP részvételi jegy és belépő igénylés a 2. napra itt.
  • 2. nap (április 4.) 14.30-15.00, Ersa: How to use digital solutions - Do not fear of artificial intelligence. Előadó: Tom Berx regionális értékesítési vezető. Ingyenes VIP részvételi jegy és belépő igénylés a 2. napra itt.
  • 3. nap (április 5.) 11.30-12.00, Stannol/Microsolder: How to select the right solder wire for your application? Előadó: Jens Gruse customer support manager.  Ingyenes VIP részvételi jegy és belépő igénylés a 3. napra itt.

Látogasson el előadásainkra, hasznosítsa napi munkájában az ott hallottakat. A fenti előadások angol nyelven hangzanak el, tolmácsolás nélkül. 

Az előadásoknál található linkekre kattintva az adott egész napra érvényes konferencia és kiállítás belépőhöz juthat.
Képviselt cégek