Nyitólap Hírek, akciók, események Ersa - Viscom Technológiai Találkozó Budapesten

Ersa - Viscom Technológiai Találkozó Budapesten


2019.03.14

       


Mi nem csak beszélünk, de bármikor bizonyítjuk is, amit mondunk! - állítják az Ersa és a Viscom szakemberei, és prezentációik mellé gépeket is hoznak Budapestre, mégpedig a legújabb fejlesztéseket!

A hazai szakemberek és az Ersa, illetve a Viscom vezető szakemberei közötti technológiai talákozót a mindkét céget a magyar piacon képviselő Microsolder Kft szervezi. Az eseményen a legkorszerűbb elektronikai technológiai gyártóberendezések három rendkívüli képviselője mutatkozik be működés közben:

  • Az Ersa Versaflow 4-55 F inline szelektív forrasztógép, benne a világújdonság Versaflex forrasztó modullal, amelyben a két forrasztótégely egymástól függetlenül mozoghat x-y-z irányba, biztosítva a lehető legnagyobb rugalmasságot és forrasztási minőséget.
  • Az Ersa Versprint 2 Ultra3 automatikus stencilnyomtató beépített (egy alapterületen elhelyezett) 3D pasztalenyomat ellenőrzéssel.
  • A Viscom S3088 Ultra Gold nagy sebességű 3D AOI berendezés vVison programozással és számos más technikai újdonsággal.

A  Technológiai találkozó előadásait az Ersa és a Viscom kiváló szakemberei, a gépbemutatókat a legjobb alkalmazástechnikai mérnökök tartják. Ugyancsak találkozhat a Microsolder Kft. valamennyi műszaki szakemberével is. Kérdés nem marad megválaszolatlanul!

Nincs ezeknél modernebb gép, nincs közvetlenebb forrása a lefrissebb elektronikai technológiai információknak. Ne hagyja ki! Jegyezze elő az időpontot:

2018. október 10. vagy 11.

A rendezvény egy napos, de hogy mindenki könnyen hozzáférjen a gépekhez, beszélgethessen a szakemberekkel, kétszer tartjuk meg, két egymást követő napon, azonos tartalommal, egyenként kisebb létszám mellett.

Az esemény színhelye:
a Heszó Kft. e célra kialakított csarnoképülete, 1106 Budapest, Keresztúri út 198.

Program: 
08.30-09.00 Regisztráció  
09.00-09.15 Megnyitó Regős Péter, Microsolder
09.15-10.15 Ultimate Flexibility in Selective Soldering Tom Berx, Ersa
10.15-10.45 Kávészünet  
10.45-11.45 Zero Defect challenge – Versaprint 2 the next generation of stencil printers Wolfram Hübsch, Ersa
11.45-12.45 Viscom – the technology leader in an overview - 3D AOI and 3D X-ray Grischa Wasmus, Viscom
12.45-13.45 Ebédszünet  
13.45-17.00 Gyakorlati bemutató működő gépeken, kis csoportokban, érdeklődés szerint, egyedi problémák megbeszélése Lothar Rodemers, Ersa
Wolfram Hübsch, Ersa
Tayef Alnasary, Viscom

A szelektív forrasztáshoz a forraszokat és a folyasztószert a Stannol, a nitrogént a Messer, a stencilezéshez a forraszpasztát a Henkel biztosítja.     

részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Küldje jelentkezését mielőbb a Microsolder Kft-hez e-mailben: 
info@microsolder.hu Kérjük jelölje meg, melyik napon szeretne jönni. A berendezés kialakítása és az étel-italrendelés leadása végett legkésőbb október 4-ig kérjük jelezzék részvételi szándékukat. A jelentkezésről visszaigazolást küldünk.
     
                  
  

 


Képviselt cégek